intim vagy nem

 2010.01.10. 09:25

Kérem szépen mondhatnám azt, hogy ez az írás intim lesz nem a szó testközeli értelmében, hanem abban, hogy már megint a kis girnyókjaimmal küzdök és rólam szól.

Kurvára meztelen.

Ami ugye nem egyenlő a meztelen kurvával.

Tehát, kérem szépen azokat a magukhoz is gumikesztyűben nyúló csipesszel élő szégyenlős egyedeket akik nem bírják a testközeli létet, a hátsó ajtón távozzanak.

Hjahh

Ilyen ez.

A hátsó ajtó egy tökéletes találmány, az, aminek nem kell díszesnek lenni, amin ha átmész mondhatod, hogy csak kiugrottál egy kicsit levegőzni és visszadugod az orrod de arra is alkalmas, hogy egyszerűen kilépj rajta át az életemből és messze elfelejtsd.

Szóval arra jöttem rá, hogy a közös dolgozás fontos. Na ez így a "ló benéz az ablakon" jellegű mondat, és most vannak ellenérzéseim magammal szemben, hogy ezt ki tudom-e értelmesen fejtegetni, de összefésülöm valahogy. Hjahh most is rizsázok információ nélküli mondatokban, ez kérem az, amikor jönnek a betűk de csak csomóban van bennem a mondanivaló, de olyan mint az egyik kezedből másikba repített tüzes hógolyó, gombolygatom.

Na mennyi rizsa lesz még?

Fokozom, itt van mellettem két új könyv és rendeltem gyorsan egy másikat, filmek és ha előre nézek az a lelki válság kap el, hogy kidobjam-e a hatszáz éves csehszlovák gyártmányú buzikék síszemüveget. Mintha ez lenne életem legfontosabb döntése, nézem és agyalok, mert aszt hiszem a tüzes hógolyó effektus valami olyan felkeveredett, hosszú idők óta érett cuccból adódik, hogy meg kell fognom, meg kell ragadnom, ha tüzes ha jeges azt a golyót és valahol nekinyúlnom kell, belekaparni megharapni, ami az én életem.

Naszóval mégiscsak és egyébként, a közös dolgozás fontos.

A ló benéz az ablakon.

Teljesen gyakorlatiasan itt a feje és beleevett a hagymás krumplisalátámba.

 

Intimitás elnapolva.

Csak annyibelőle, hogy éppen nős pasival kezdek és gyónnivalóan tetszik ez a távolság, a kölykökkel kell valami azonost kezdenem félretéve a méla undoromat némely dolgaikból, naszóval nem külön-külön feladat hanem közös izé klasszikus példamutatással molyolva, eleve le kell pofoznom egyiket agyilag, hogy ha sícucc, akkor nem a legújabb dizájn hülyepiccs, hanem hó és térdmozgás élvezet, beindítottam megnt a faluetetést és hatszáz dokinak kell különböző rám- és velemnőtt részeimet megtekintenie, aztán hatszámjegyet fogok keresni ebben az évben havonta és a második hónapnyi inog kicsit, valamint kurvajó amikor majdfelnőtt csirkéim vannak mert ha kinyitom a fagyasztót a füstölthal pillogás mellől egy üveg viszki néz velem szembe.

Legyen benne valami azért odadobottt intim cucc, tehát pattanás nő ott ahol a viszketés most éppen nem kellene.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldzazie.blog.hu/api/trackback/id/tr871660598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása