csak olyan 24 óra

 2009.09.14. 00:17

Nem is tudom hol kezdjem, a senkit sem szeretek állapotból kipofoztak a történések, talán Kulka crosszmotorjával kezdődött: országomat egy lóért, meg néha nem tudtam ki kivel van lenkeszterileg meg rózsailag, aztán...

  • Házi készítésű, ricottas-póréhagymás tortelli, krémes vajas öntettel, Provolone sajttal
  • Serpenyős sertéssült, szőlős burgonya flannel, ropogós zöldségekkel, boróka szósszal

 

Meg aztán folytathatnám bombariadóval és madridi szálláskereséssel, francba nem tudok kockás ágyat foglalni de gyorsan és akkor jött a lila dac és a túrós tészta, a semmiresemváró kibeszélése folytán folytament, a tudományos angolom dicsőítése, egy szép papember a válságdumájával, mivelhogy isten nem rak ránk olyan terhet ami nem oldható meg és nem túlélhető, voltak még epres rizottók is és akaratversenyek, némi kis affér egy bokorral szemérmileg és persze a zene.

ZENE

emberek

Egy utálatos taxis pl., zárásilag, de bevallom lepereg rólam a sugárzása, páncélból van már a bőröm zsírozása és megettem az ellenszerét a tetűségnek, lássátok emberek.

Sajnálom, tarka zihálás ma az élet, nem adok, nem veszek.

Kapok.

Csókolom.

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldzazie.blog.hu/api/trackback/id/tr571380231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása